Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Hol a határ? - Krétakör videók a Heineken mértékletes alkoholfogyasztás előmozdításáért folytatott kampányában

2010.07.09. 21:47 Gulyás Marci

Újabb partner bevonásával folytatja a Heineken Hungária Zrt. a felelőtlen, mértéktelen alkoholfogyasztás veszélyeire, valamint a felelősségteljesen meghozott döntések fontosságára figyelmeztető kampányát. A Krétakör alkotóközössége kisfilmekkel és fesztiválhelyszíni performanszokkal szólítja meg a fiatalfelnőtt korosztályt. Az alkotások a múlt évi EIKKA-kutatásból megismert, az önámítást igazoló ellentmondásokra irányítják a figyelmet. A kommunikáció fő platformja továbbra is a www.holahatar.hu weboldal. 


 

A 2010-es nyári fesztiválok apropóján megújuló program keretében a Krétakör Fancsikai Péter rendezésében egy figyelemfelkeltő kisfilmet és egy animációt készített, melyek az EIKKA (Európai Ifjúsági Kutató-, Szervezetfejlesztő és Kommunikációs Központ) múlt évi kutatási eredményeit dolgozták fel. Ezt követően a Krétakör alkotóközössége a Heineken Hungária Zrt. által támogatott fesztiválokra (Soproni VOLT és Heineken Balaton Sound) utazott, hogy helyszíni performanszok előadásával gondolkoztassa el a fesztiválozókat a társas befolyásolás és a mértéktelen alkoholfogyasztás kapcsán felmerülő kérdésekről. Az ezekről készülő felvételek az eddig elkészült alkotásokkal együtt még július folyamán felkerülnek a www.holahatar.hu weboldalra, illetve az ismert videómegosztókra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr912141920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása