Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Bázisélet; Beszélgetés Simon Balázzsal a Magyarország hősei produkció kapcsán október 19-én, 19.00-tól (fotók a folytatásban)

2009.10.14. 15:03 GMáté

Egy fiatal független színházi társulat mutatkozik be a hétvégén a főváros több helyszínén. A Simon Balázs rendező által alapított Utca-szak (utca színházi alkotók közössége) a magyar történelem hőseit idézi meg a commedia dell’arte formanyelvével városok terein, kis falvak utcáin, börtönökben, bevásárló-központok forgatagában teremtve színházat.

A Magyarország hősei című produkció rendezője az európai hírű olasz Eleonora Fuser. Az első ingyenesen megtekinthető kísérleti előadások: október 17. 11 óra Millenáris, október 18. 11 és 16.30 óra Duna Plaza.

Akik az előadásokon túl kíváncsiak az Utca-szak létrejöttének részleteire, kulisszatitkaira és arra, hogy milyen színt képvisel a hazai független színházi társulatok között, azokat várjuk az október 19-én este hétkor a Krétakör Bázison (Bp. IX: Gönczy Pál u. 2. II/5) sorra kerülő szakmai találkozóra. Velünk lesz Simon Balázs társulatvezető, Eleonora Fuser rendező és a társulat néhány tagja. A rendezvényen filmbejátszásokból ismerkedhetnek meg az Utca-szak eddigi tevékenységével.

További előadások: október 22-én 15 óra Millenáris, október 24. 11 óra Hősök tere az emlékmű mögött (esőnap: okt.25. 11 óra), október 25. 16 óra Csepel Plaza

Támogatók: Balassi Intézet, Oktatási és Kulturális Minisztérium, Sirály, Polgár Krisztina Emlékalap, MASZK, Színész Szakszervezet, Csepel Plaza (SeGeCe) * Krétakör, UNDP, Alternatív Cirkusziskola, Gödör Klub * Duna Plaza (SeGeCe), BVOP, Tatabánya JMSZ, Zsámbéki Bázis, SzFE, Istituto Italiano di Cultura, Millenáris

Szólj hozzá!

Címkék: ajanlo egyuttmukodes

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr191446382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása