Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

A szabadulóművész apológiája - egy tárlat - ELMARAD

2009.05.18. 16:30 Gulyás Marci

Szabadulóművészek!

Többen kérdeztétek, hogyan tovább, hát most itt egy új lehetőség, hogy folytassuk a közelmúltban megkezdett játékot.

A Nemzeti Galéria június 20-tól (Múzeumok Éjszakája) július 27-ig biztosít számunkra egy igen jó adottságú termet az A épületben (volt Ludwig Múzeum) ahhoz, hogy A szabadulóművész apológiája teljes akciósorozatából készítsünk egy értelmező, s egyben élménykiállítást. Megpróbálunk azok számára, akik láttak belőle valamit, és azoknak is, akik még csak nem is hallottak felőle, érdekes és tanulságos, sűrített reload verziót készíteni. Ehhez lenne szükségünk olyan önkéntesek közreműködésére, akik átélték velünk az eddigi eseményeket.

Arra kérünk, meséld el, mit láttál és éreztél a különböző stációk megtekintése során. Történetedről hangfelvételt készítünk, melyet a látogatók a kiállítás során egy fülhallgatóban követhetnek. Ezáltal az üres térben a Te elbeszélésed idézheti fel előttük a helyszíneket, a szereplőket, a hangulatokat.

A nyáron a múzeumba tévedő külföldiekre való tekintettel szeretnénk az idegenvezetést minél több nyelven elérhetővé tenni, ezért ha te beszélsz valamilyen idegen nyelven, és vállalnád, hogy élményeidről ne csak magyarul mesélj, úgy kérünk, hogy jelentkezésedben külön tüntesd fel e plusz lehetőséget az adott nyelvvel együtt. Jelentkezni a gulyasmarci@yahoo.com címen lehet.

Előre is köszönjük!

UPDATE: Bár a kiállítás anyagi nehézségek miatt elmarad, az  eddigi jelentkezőkkel elkészítjük a megbeszélt hanganyagot, hogy azok tovább gazdagítsák a Szabadulóművész utóéletét és dokumentációját.

 

2 komment

Címkék: ajanlo kiallitas gulyas marci egyuttmukodes szabadulomuvesz

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr1001129003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gviki 2009.05.19. 10:35:50

És azt nem lehet, hogy a blogbejegyzéseket mondjuk fel?

Gulyás Marci 2009.05.19. 14:05:53

Dobj egy mailt Viki, és megdumáljuk.
süti beállítások módosítása