Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Csütörtöktől dunaPart platform

2008.11.08. 22:19 udvardy

Ahogy a Szabadulóművész kutatással és a bázisavatóval új utakat kezdtünk megnyitni a közönség felé, úgy a szakma felé a dunaPart platform megrendezésével tettünk egy nagy lépést. A Krétakör csapatának egy része a Trafós kollégákkal együtt azon dolgozik már hónapok óta, hogy a mai magyar független előadóművészeti szcénát bemutassuk az elmúlt évtizedben megismert külföldi fesztivál- és színházigazgatóknak, azt remélve, hogy így mások előtt is megnyílhat az egykori Krétakör Színházéhoz hasonló nemzetközi karrier.

Az ehhez illő forma egy sűrű merítés a független tánc és színház világából: 4 nap alatt majd 30 társulat ad elő szerte Budapesten a dunaPart platform égisze alatt. Egy ilyen típusú eseményt színházként, a korábbi keretek között nagyon nehezen sikerült volna megvalósítani, a dunaPart az átalakuló Krétakör első igazán nagyszabású vállalkozása.

A szakmának létfontosságú és előzmény nélküli, esélyteremtő és tapasztalatátadó esemény nem mellesleg a nektek is igazi csemege lehet, az előadások többsége ugyanis nyitott, jegyeket a szokásos módon az egyes helyszíneken lehet venni. Részletes program a rendezvény weblapján: www.dunapart.net

Szólj hozzá!

Címkék: ajanlo dunapart eloadas rendezveny egyuttmukodes

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr44757825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása