Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Sűrű hétvége: Krétakör:INTRÓ és Önkéntesség Európai Éve road-show

2011.01.10. 18:24 Gulyás Marci

Ahogy arról korábban hírt adtunk, január 7-én a MU Színházban tartottunk filmvetítéssel egybekötött színházi estet. A programot azzal a céllal szerveztük, hogy a megjelenők részére bemutassuk, mivel foglalkoztunk az elmúlt 2.5 év során. Fancsikai Péter vezetésével ugyanis minden korábbi próbálkozásunknál sikerültebb dokumentációs anyagot tudtunk összerakni az elmúlt fél év során. Az év évig bejegyzésünkben részleteket már láthattatok ezekből az anyagokból:aki eljött, az teljes terjedelmükben nézhette végig az egyes filmeket, sőt, kizárólag a rendezvény idején tettük lehetővé a "Krétakör WORKS" c. DVD kiadványunk megvásárlását. Az eseményről részletes ismertetést közölt a 7óra7 portál, a további sajtómegjelenéseket a hét folyamán, a nyomtatott változatok internetes publikálását követően tesszük közzé.

A hétvége másik eseménye, melyen szervezetünk képviseltette magát, a soros elnökség és az Önkéntesség Európai Éve kapcsán került megrendezésre. A rendezvény a Millenárison került megrendezésre, a Krétakör vasárnapi a kulturális szervezetek önkéntes politikájával kapcsolatban szervezett kerekasztalbeszélgetésen vett részt.

Szólj hozzá!

Címkék: beszamolo rendezveny gulyas marci schilling arpad fancsikai peter

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr862574738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása