Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Krétakör vásznon, korongon

2010.02.01. 01:54 GMáté

A január végi, Bázison tartott, nagy érdeklődéssel kísért eseménysorozatunk után, a héten a Filmszemle programjában követhetitek munkánkat.

Németh Gábor Péter Szabadulóművészek Budapesten címmel készített személyes hangvételű dokumentumfilmet a 2009. tavaszi városterápiás akciósorozatunkról. Az alkotás a dokumentumfilmek versenyében február 3-án 12.30-kor és 4-én 17.45-kor látható a MOM 1-es teremben.

A film megtalálható azon a dupla dvd-s kiadványon is, amelyet a Szabadulóművész projekt szöveges-vizuális dokumentációjából állítottunk össze, s jelentettünk meg a napokban. Kapható az Írók Boltjában, a Ráday Könyvesházban, a Művész Moziban, az Odeon Tékában és a Trafóban!

 

A Nibelung-lakópark című előadásunkból rendezője, Mundruczó Kornél által készített filmes adaptáció a tévéfilmek mezőnyében versenyez. Ha valaki a Szemlén szeretné megnézni, február 6-án 19 órakor a MOM 6-os termében ezt megteheti, de a KINO folyamatosan vetíti a hajdani társulat tagjainak játékát megörökítő művet.

Ez a film is megvásárolható már DVD-n, a vetítés helyszínén kívül keressétek az Írók Boltjában, a Ráday Könyvesházban, a Művész Moziban, az Odeon Tékában és a Trafóban!

Szólj hozzá!

Címkék: kiadvanyok szabadulomuvesz nemeth gabor peter filmszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr61718556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása