Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Dobolás a Totemnél a világbékéért

2009.03.19. 13:19 udvardy

A Gödör Klub bejáratánál lévő Totemhez hív közös dobolásra a magyar szervezőcsapat a Föld Népeinek Mexikói Egyetemének alábbi felhívása nyomán:

A Föld Népeinek Mexicói Egyeteme felhívást intéz a Föld minden kultúrájához, Népéhez és Szervezetéhez, hogy csatlakozzon - egy ősi mexikói jóslat alapján - "A 8000 Szent Dob" hangjához.

Ezen prófécia szerint, a Beteg és Kizökkent Világunk, az Anyatermészet Gyógyulása, azon a napon kezdődik, amikor a "8000 Szent Dob" hangja összekapcsolódik.

Itt az idő, hogy megtisztítsuk Magunkat, meggyógyítsuk a Történelmi Sebeket és felébresszük azt az Univerzális Energiát amely meggyógyítja a Földanyát, az Élet, a Szabadság és a Népek Méltóságának megóvásával!

Március 21-én este gyere Dobjaiddal és hangszereiddel a Gödörhöz, hogy együtt csatlakozhassunk a "8000 Szent Dob" Világot átfogó hangjához! Kezdés: 18:30-kor, legyél pontos.

További információ:

Szólj hozzá!

Címkék: ajanlo rendezveny civil elet egyuttmukodes szabadulomuvesz

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr681011872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása