Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Előadtunk a Pecha Kucha Nighton

2009.02.22. 17:08 udvardy

Pecha Kucha Night, Merlin

Új irányokat, új együttműködéseket és új embereket keresünk, ezért vettünk részt a február 19-ei Pecha Kucha Nighton. A rendezvény igazán közösségi platformja a web2-es startupok, design trendek és egyéni művészeti-szociális akciók bemutatkozásának, ezért kívántuk itt is megmutatni a tavaszi eseménysorozatunk lépéseit, céljait és módszereit. Képek és részletek kattintás után!

A Pecha Kucha egy japán építészirodától eredő kezdeményezés, egy előadásforma, amely a 20x20-as szabály mentén ad gyors és hatékony lehetőséget egy projekt bemutatására: minden előadó 20 képről beszélhet, amelyek mindegyike 20 másodpercig látható kivetítve. A 6 perc 40 másodperc letelte után a következő előadóé a porond. A forma szerte a világon népszerű lett, Magyarországon a Kortárs Építészeti Központ honosította meg, a csütörtöki Merlinbe szervezett este már a 11. amit rendeznek nálunk. A résztvevők összetételét színesíti, hogy a második születésnapját ünneplő Budapest New Technology Meetup is csatlakozott, így az építészeti, művészeti és design témák mellett műszaki és informatikai újdonságok váltogatták egymást az előadások témáiban.

Összefoglaló statisztika a több mint 600 résztvevős eseményről a Webisztánon, fotók itt:

Szólj hozzá!

Címkék: civil elet egyuttmukodes szabadulomuvesz

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr91958732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása