Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Made in China előadások novemberben és fotók októberből

2008.10.28. 16:30 udvardy

A Made in China előadás egyik kihívása, hogy szándékaink szerint minden hónapban új helyet keresünk neki, új környezetbe adaptáljuk. Novemberi házigazdánk az októberben megnyitott AKKU lesz. A Kazinczy utcai Elektrotechnikai Múzeum impozáns épületébe költözött többszintes kulturális központ a Budapesti Őszi Fesztivál központjaként már élesben is bizonyított, de a volt mérőórahitelesítő és -gyártó csarnokban rejlő potenciál még bőven nincs kiaknázva.

Az AKKU címe: VII. ker. Kazinczy utca 21. (az Elektrotechnikai Múzeum udvarában).
Előadások időpontja:
november 10. 19:30
november 12. 19:30
november 13. 19:30
november 14. 21:00

Jegyek az előadások előtt közvetlenül a helyszínen válthatóak, vagy e-mailben foglalhatók előre a jegy@kretakor.hu címen. A jegyek ára 1500 Ft.

Made in China előadás Made in China előadás Made in China előadás

További fotókat a képgalériában találtok.

12 komment · 2 trackback

Címkék: képgaléria eloadas made in china

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr54736838

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: pmztechnology.com 2018.11.13. 17:38:56

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sara 2008.11.04. 08:48:45

Kíváncsian várjuk az előadást, de valahogy nehezen lehet megtudni, hogy hol és mikor lesz? Szeretnénk menni de hova és mikor? és hol tudunk jegyet venni?
Kérem válaszoljanak, vagy tegyék fel honlapjukra, vagy árulják el hol ez az AKKU,... már kezdek egészen mérges lenni, hogy mi ez a kupi?

Sara 2008.11.04. 08:59:46

pl. itt is megjelenhetne info a Made in China-ról, mint kortárs zenei mű....
www.fidelio.hu/feltoltes.asp
itt is keregéltem...

udvardy · http://blog.davidudvardyphoto.com 2008.11.04. 12:28:29

Kedves Sara,

Ott van a cím és időpontok is, lehet, hogy nem tekertél lejjebb egy kicsit? Még Google Mapsbe is belinkeltem, hogy fullextrás legyen a dolog.
Fennt van egyébként a port.hu-n is, de mivel minden hónapban máshol játszuk (ez az előadás kihívása és koncepciója), így a legbiztosabb, ha a www.madeinchina.kretakor.hu címet nézed, oda kitesszük, amint biztossá válik a dátum és helyszín.

sara 2008.11.04. 20:54:28

vauu tényleg, bocs. Köszönöm

bermar 2008.11.12. 19:31:15

Sorry, de az ilyen szinvonalú együtteshez nem méltó helyesírási hibák, csak itt és most: fennt!!! (fent vagy fenn) játszuk!!! (játsszuk)
Máskor is próbálok javítani, de jobb lnne már rögtön helyesen! ez nem sajtóhiba - sajnos.
m

schilling 2008.11.13. 00:07:35

Köszönjük a helyesbítést, kedves bermar. A tónust kevésbé. Ezért cserébe a következőkre hívnám föl a figyelmedet. Olyan szó, hogy "sorry", nem létezik a magyar nyelvben. Olyan persze igen, hogy szinvonal, de azt hosszú í-vel írjuk, vagyis így: színvonal. Az első mondatod szerkeztése helytelen, ezért értelmetlen. Vagy azt írod, hogy nem méltók az olyan helyesírási hibák, mint "fennt" stb., vagy azt, hogy nem méltó helyesírási hibák a következők: "fennt" stb. "Lnne" gondolom elírási hiba, ezért ezt ugorjuk. Kisbetűvel nem kezdünk mondatot, de tegyük fel, hogy itt is melléütöttél. Miért használsz gondolatjelet vessző helyett? Fene tudja, Te dolgod. Egyébként én sem tudok helyesen írni. Nem vagyok rá büszke, csak mostanában elindult egy "Óvjuk meg a magyar nyelvet a Krétakör bloggerétől" elnevezésű verseny a blogon, és gondoltam, én is beszállok. Igazából csak annyit szeretnék leírni, hogy ne bántsuk egymást. Mire jó ez az arrogáns okoskodás? Dávidot megkérjük, hogy figyeljen oda jobban, Titeket pedig arra, hogy ne legyetek annyira szigorúak, hogy az már fájjon. Köszönöm szépen mindenki nevében, aki csak él, és mozog. Kritizálni ér, de ütni, rúgni, harapni nem.

Rooza · http://susside.blogter.hu 2008.11.13. 08:29:14

Kedves blogszerkesztők, csak egy javaslat egy gyakorló, sokat látott bloggertől:
tegyetek ki egy linket, "üzenet nekem" , alatta mail-cím. Kapja meg a bejegyzést szerkesztő ember(ek), és akkor nincs ok itt írni az egyéb észrevételekről, mehet mail-ban a valós, vagy vélt igazság, az OFF-ba sorolható észrevétel.
Elütés mindig volt, van, és lesz..

Ezt a hozzászólást én is oda írtam volna.
Kedves shilling , nem szabad az ilyen jelzéseket személyes sértésnek, vagy támadásnak érezni, bár majdnem mindenki átesik ezen a fázison.
További jó munkát!
Köszönöm, hogy elolvastátok.
(elolvasás után törölhető :)

bermar 2008.11.13. 12:14:15

Kedves Schilling! Az utolsók között lennék, akik BÁNTANI akarnak. A bloggerversenyről nem tudtam, véletlenül kerültem ide, csak mert meg akarom, és meg is fogom nézni a műsort. Nem akartam arrogáns lenni, de tényleg fontosnak tartom az alapvető helyesírási szabályok betartását (Persze én ismegérdemlem, és elfogadom a kritikát). Blogban, e-mailben viszont nem annyira fontos a "teljes mondat" - szerintem. Kérlek Benneteket, ne legyetek túl érzékenyek, ez árthat a hangulatnak, ami még át is sugározhat az előadásokba. Kár lenne.
Üdv
m

Rooza 2008.11.13. 12:20:43

önkorrekció:
elnézést kérek, a nick-nevet hibásan írtam, tehát helyesen: schilling

schilling 2008.11.13. 12:21:33

Kedves Rooza, köszönjük a javaslatot. Gondolkodunk rajta. Természetesen bármit törölhetünk, meg áttehetjük off-ba. Mi azonban elsősorban azt szeretnénk, ha itt zajlana érdemi kommunikáció. Például arról, hogy mit gondoltok a Made in Chine-ról azon túl, hogy magas színvonalú, de a blogger nem ír helyesen. Ha szerinted az általam írtak pusztán a személyes sértetteség megnyilvánulásai volt, akkor valószínűleg nem fogalmaztam pontosan. Azt a véleményemet, hogy a bejegyzésre refletáló szerző kéjelgett, amikor az ominózus sorokat írta, továbbra is tartom. Ezen felül elismertem, hogy nem erény a pontatlan helyesírás, ezáltal igyekeztem bocsánatot is kérni a nevünkben. Javaslatom az, hogy írjunk többet a látottakról, ha már ez az egyik előadásunk az összesen futó kettőből, és kevesebbet magáról a blogról. Ez inkább kérés, mint javaslat. Nem kell elfogadni. Legfeljebb törlünk, ahogy azt Rooza javasolta.

schilling 2008.11.13. 12:29:18

Bermar, nem leszek érzékeny, csak amennyire belefér. Ismerem kb. a blog-stílust, de nem mindig tudok azonosulni vele. Amíg nem készül el az új honlapunk, ezt a formát csak átmeneti állapotnak tekintem. Remélem, egyszer majd sikerül komolyabb párbeszédet is folytatnunk írásban. Csak azt próbáltam jelezni, hogy odavetett mondatokból van elég. Az anonimitás pedig nem adhat önmagában okot a beszólásos kommunikációra. De a lényeg az, hogy figyeljünk oda (Krétakör) a helyes üzenetre, hiszen ez a dolgunk. Ne haragudjatok, ha okoskodónak tűntem, vagy sértettnek. Nem állt szándékomban. Minden jót.

Rooza 2008.11.13. 12:39:12

Mivel nem láttam az előadást, érdemben nem tudok hozzászólni. Érdekel viszont, hogy van, hogy milyen, ezért olvasom a blogot. Mivel ilyen forgalmas helyre került a Krétakör-blog, feltételezem, hogy sokkal kevesebben látták, mint ahányan olvassák a bejegyzéseket. Pontosabban: sokkal többen olvassák, mint ahányan látták az élő előadást.
Nem tudom, hogyan lehet az asszociatív, vagy off hozzászólásokat korlátozni az üzenetküldő alkalmazásán kívül. Talán valami információs szöveg a "Szólj hozzá!" felirat után, egy kiegészítés: ha láttad az előadást ?
Akkor jobban elvárható a konzultációs párbeszéd. Azt hiszem..
süti beállítások módosítása