Krétakör a twitteren

Ajánló




A szabadulóművész apológiája
Apology of the Escapologist
Made in China - Láng Annamária előadása a Krétakör produkciójában
Kurázsi papa (2008. augusztus, Szentendre) - Le Phun & Krétakör
hamlet.ws
Közhasznúsági jelentés 2008.
Krétakör filmek, DVD-k, CD-k

Kapcsolat

IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.
Telefon: (36-1) 334-9960
Fax: (36-1) 334-9959
E-mail: kretakor@kretakor.eu

Hányan olvassák most ezt?

Friss topikok

Beköltözött Jeanne és Marc

2008.10.16. 11:36 udvardy

Az új bázisunk egyik előnye, hogy lehetőséget ad hosszabb ideig itt tartózkodó alkotótársak elszállásolására. A felújított részben alakítottunk ki 2 lakrészt, a hétvégén berendeztük, összeraktuk az ikeás legót, amiből szekrények lettek, hoztunk matracot és ágyneműt is, majd megérkeztek az új lakóink: Jeanne Candel és Marc Vittecoq.

Jeanne és Marc színészek, a párizsi – Conservatoire beli – workshopja óta dolgoznak Schillling Árpáddal, legutóbb a szentendrei Kurázsi papa előadásban dolgoztunk együtt velük, előtte pedig a Bobigny-ban tartott májusi Szabadulóművész apológiája műhelymunkában.

A hétvégi irodaavatónkra készülnek most egy rövidebb performance-szel, mi se tudjuk még milyen lesz, mivel a megvalósításban teljes szabadkezet és ezzel együtt felelősséget is kaptak. Dolgoznak, kutatnak, időnként leugranak vásárolni a csarnokba, a konyhaasztalon kiló kenyér és zöldségek jelzik, hogy lakják ezt a helyet.

Szólj hozzá!

Címkék: bazis egyuttmukodes jeanne candel marc vittecoq irodaavato

A bejegyzés trackback címe:

https://kretakor.blog.hu/api/trackback/id/tr58716681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása